Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Διευκρινίζουμε ότι δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ οποιαδήποτε οικονομικά στοιχεία στην ιστοσελίδα www.cyttaro.gr, όπως τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού, αριθμούς πιστωτικών καρτών, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα οικονομικά σας στοιχεία. Τα στοιχεία των καρτών σας τα καταχωρείτε μόνο στα ασφαλή περιβάλλοντα της Alpha Bank. Οι εταιρείες αυτές πραγματοποιούν τη χρέωση και ενημερώνουν τη cyttaro για την επιτυχία ή την αποτυχία τους.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Cyttaro δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa,Maestro,Mastercard,Diners,Discovery. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται ο κάτοχος της εταιρικής πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.
Οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα θα χρησιμοποιούν την ασφαλή πύλη ολοκλήρωσης αγοράς από την Alpha Bank. Όταν είστε έτοιμος να πληρώσετε, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή πύλη ολοκλήρωσης αγοράς paycenter της Alpha Bank, θα εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας και θα εκτελέσετε την πληρωμή και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε πίσω στην ιστοσελίδα μας για να δείτε την απόδειξη της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)