Ποιοι Είμαστε

CYTTARO

ALTERNATIVE JEWELLERY

Μοναδικές δημιουργίες.

Όταν η τέχνη συναντά τη φαντασία, γεννιούνται χειροποίητα κοσμήματα που μιλούν με τη γλώσσα της ομορφιάς και της μοναδικότητας.

_new PDA9058
ergastirio2

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Πιστεύουμε στη δύναμη του χειροποίητου, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια στο εργαστήριο μας – από τη διαδικασία σχεδιασμού μέχρι τη κατασκευή κοσμημάτων. Δεν πιστεύουμε στα συνηθισμένα, δημιουργούμε μοντέρνα κοσμήματα φτιαγμένα στο χέρι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Οι επιρροές μας είναι πολλές και ποικίλες, με έμπνευση που συχνά προέρχεται από το φυσικό περιβάλλον, τα χρώματα και τα σχήματα που μας περιβάλλουν. Παρατηρούμε τον κόσμο γύρω μας, δοκιμάζουμε νέες σχήματα, διατηρούμε τη διαχρονικότητα των ασημένιων χειροποίητων κοσμημάτων. Χρησιμοποιούμε μοναδικά υλικά για για να δημιουργήσουμε περιορισμένες εκδόσεις που δεν μπορούν ποτέ να αντιγραφούν.

Δεσμευόμαστε για την ποιότητα ων προϊόντων μας και τις συνθήκες πο τις οποίες παράγονται. Στοχός μας να προσφέρουμε κοσμήματα μοναδικά με εξαιρετική δεξιοτεχνία και υλικά υψηλής ποιότητας.
Επιθυμία μας τα κοσμήματά του να συνεχίσουν να εμπνέουν τους πελάτες μας και να τους υπενθυμίζουν να είναι δημιουργικοί κάθε μέρα.

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ

Ο σχεδιαστής του, Γεώργιος Ζαραβέλλας, εισήλθε στον χώρο του σύγχρονου κοσμήματος το 1992 οπού αρίστευσε στην σχολή αργυροχρυσοχοΐας Ιωάννινων. Στη συνέχεια εργάστηκε σε εργαστήρια, δίπλα σε τεχνίτες με πολλά χρόνια εμπειρίας μαθαίνοντας τα μυστικά της αργυροχρυσοχοίας.Κρατώντας τις βασικές αρχές, μετέβει στο εξωτερικό όπου συνεργάστηκε με άλλους σχεδιαστές και εμπλούτισε τις γνώσεις του πάνω σε νέα υλικά και καινούργιες τεχνικές πάνω στο κόσμημα. Διαμορφώνοντας το δικό του πλέον ιδιαίτερο στυλ εναλλακτικού κοσμήματος ανοίγει τον δικό του χώρο έμπνευσης και δημιουργίας το 2000 με την επωνυμία cyttaro-alternative jewellary.Οι συλλογές του κινούνται στις τάσεις της μόδας της κάθε εποχής και ανανεώνονται ανα τακτά χρονικά διαστήματα παίζοντας με νέες ιδέες και καινούρια υλικά για να διατηρούν το ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα. Πλέον τα κοσμήματα μας βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και Γερμανία (Βερολίνο), Ελβετία (Ζυρίχη), Αυστραλία (Μελβούρνη).

dhmiourgos

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Το Cyttaro Alternative Jewellery έχει συμμετάσχει σε σημαντικές εκθέσεις

  • Φεβρουάριος 2019: A Jewel Made in Greece / 6th Annual Designers Meeting 2019 – Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα, Ελλάδα
  • Καλοκαίρι 2019: Trunk Show with A Jewel Made in Greece – συμμετοχή σε έκθεση κοσμήματος στο Plaza Resort Hotel, Gallery Akropropo – Σπέτσες, Celestyal Olympia – κρουαζιερόπλοιο, DIVANI APOLLON PALACE & THALASSO, Βουλιαγμένη, Αττική, Ελλάδα, Οία – Mykonos gallery
  • Ιανουάριος 2019: έκθεση «Who’s Next», Porte de Versailles, Παρίσι, Γαλλία
  • Μάρτιος 2019: Έκθεση Π3 / Συντονιστής Cheaparat-Anticlastics-Ozon στο Athens International Jewellery Show 2019
  • Απρίλιος 2019: Milan Design Week Milan with Artistar jewels Milan Italy
IMG_3639 (3)